Macaroni met tonijn-ananas-asperge saus

4 personen

Ingrediënten

  • 1 pakje asperge creme soep
  • 4 uien
  • 2 teentjes knoflook
  • 8 theelepels kerrie
  • 2 blikjes ananas schijven (5 schijven)
  • 2 blikjes tonijn (in olie)
  • 400 gram farfalle
  • zout, peper
  • olijfolie

Bereiden

Snij de uien en fruit ze samen met de uitgeperste teentje knoflook in de olijfolie. Strooi de 8 theelepels kerrie over de uien. Doe ± 2/3 zakje soep over het mengsel en roer het er goed doorheen. Voeg een klein beetje zout en peper toe (naar eigen smaak). Blus dit mengsel af met water tot dat er een dikke saus ontstaat. Op het laatste moment de uitgelekte, in stukjes gesneden ananas en tonijn toevoegen (plus evt. wat sap).

Breng ondertussen de macaroni met wat zout aan de kook.

Lekker met sla waar maïs, tonijn, ui, tomaat en komkommer toegevoegd is.

Duurt ongeveer 15 minuten om klaar te maken.