Ossenhaaspuntjes in pittige paddestoelensaus
Voor vier personen
Ingrediënten
- 1 stuk rood pepertje
- 2,5 el olijfolie
- 150 gr sjalotten (gepeld en in vieren)
- 400 gr ossenhaaspuntjes (op kamertemperatuur)
- 1,5 dl Blueband Finesse voor koken (250 ml flesje) of gewoon koooookroooom
- 1 bakje paddenstoelenmix (200 gr, grof gesneden)
- 1 dl runderbouillon (van tablet)
- 1 beetje zout, peper
Bereiden
Dep het vlees droog met keukenpapier en bestrooi ze met peper en zout naar smaak.
Verhit de olie in een koekenpan met antiaanbaklaag en bak het vlees op een hoog vuur al omscheppend bruin. Neem ze uit de pan en houd ze warm.
Fruit de sjalotten met de rode peper al omscheppend 5 min. al omscheppend. Bak de paddenstoelen 5 min. mee. Schep de finesse en de bouillon erbij en breng alles aan de kook. Schep het vlees erdoor en warm alles goed door.
Serveer met gekookte aardappelen en doperwtjes