Tonijntaart met brocolli
Voor vier personen
Ingrediënten
- 8 plakjes diepvriesdeeg
- 400 gram brocolli
- 2 blikjes tonijn
- 3 eetlepels paneermeel
- 1 zakje kaassaus (Knorr)
- 2,5 dl melk
- 2 stuks eieren
- peper
Bereiden
Verwarm de oven voor op 200 C. Laat het bladerdeeg ontdooien. Verdeel de brocolli in kleine roosjes en kook ze in 10 minuten in water met zout. Giets ze af. Laat de tonijn uitlekken.
Vet een springvorm in. Leg de plakjes bladerdeeg op een met bloem bestoven aanrecht en rol ze uit tot een ronde lap van ca 32 cm. Bekleed hiermee de vorm. Prik het deeg op diverse plaatsen met een vork in. Strooi het paneermeel erover.
Verdeel de brocolli en de tonijn over de taartbodem. Roer de melk met de inhoud van het pakje mix door elkaar en klop de eieren en wat peper erdoor.
Schenk het sausmengsel in de vorm. Bak de taart in het midden van de oven in ca. 45 minuten gaar. Lekker met een frisse salade.