Tortellini met spinazie uit de oven

Voor drie personen

Ingrediënten

  • 250 gr Tortellini met kaasvulling
  • 450 gr Spinazie (blokjes, diepvries
  • 1 st Ui
  • 1 pot Sugo (600 gr)
  • 3 tl Groene pesto
  • 150 gr Geraspte kaas

Bereiden

Tortellini in water 15 minuten koken. Spinazieblokjes in magnetron ontdooien. Ui snijden en fruiten in olijfolie. Daarna de ontdooide spinazie mer de pesto er doorheen mengen. Intussen de ovenschaal invetten en de kaas raspen. Als de tortellini gaar is, deze afgieten en mengen met de spinazie. Dit in de ovenschaal doen. Giet de sugo er overheen (even met lepel gladstrijken) en strooi als laatste de kaas er over. Dit in een oven van plm 200-225 C plaataen voor ongeveer 15 minuten (moet borrelen)

Groene salade erbij en klaar is kees.