Ge­hakt, aard­ap­pe­len en groente uit de oven

img_006011_1600x560_JPG

Voor vier personen

Ingrediënten

 

Bereiden

  1. Voor gehakt: 350 gr gehakt. Pittig maken met sambal, ketjap en knoflook. Kleine balletjes van draaien en braden
  2. Verwarm de oven voor op 225 °C.  1 paprika, 1 aubergine 1 courgette snijden en in wok met wokolie fruiten. Wat citroen sap over aubergine/courgette. Knoflook teentje toevoegen.
  3. Ondertussen: Bekleed de braadslee of een bakplaat met bakpapier en gooi er de aardappelpartjes erover. Zet in het midden van de oven ca. 20 min. Schep af en toe om.
  4. Later alles in de wokpan. Beetje zout erover.
  5. Pluk en was de sla. Meng de olie goed met de balsamicoazijn en schep de dressing om met de sla. Serveer de sla bij de gehaktballetjes en aardappel uit de oven.