Mango-geitenkaassalade

Voor vier personen

Ingrediënten

  • 300 g penne
  • 100 g pijnboompitten
  • 1  rode peper
  • 1 el honing
  • 1 el grove mosterd
  • olijfolie extra vierge
  • 1 bos bosui
  • 1 krop eikenbladsla
  • 1 bos radijs
  • 250 g cherrytomaten
  • 1  mango
  • 200 g zachte geitenkaas
  • 0.5 bosje tijm

Bereiden

Kook de pasta gaar volgens de bereidingswijze op de verpakking. Giet af en spoel koud.
Verwarm een pan en rooster de pijnboompitten in circa 3 minuten goudbruin.
Halveer de peper in de lengte, verwijder de zaadlijsten en snijd de peper in halve ringetjes.
Meng voor de dressing in een grote kom de honing, grove mosterd en het pepertje. Breng op smaak met een beetje olijfolie extra vierge en een snufje zout.
Snijd de bosui in ringetjes.
Was en pluk de eikenbladsla.
Snijd de radijsjes in vieren.
Halveer de cherrytomaten.
Verwijder de schil van de mango. Snijd het vruchtvlees van de pit. Snijd het vruchtvlees in repen.
Verbrokkel de geitenkaas.
Ris de tijm en snijd de tijm fijn.
Voeg de penne, pijnboompitten, bosui, eikenbladsla, radijs, cherrytomaten, mango, geitenkaas, en tijm toe aan de dressing en meng goed door.