Gevulde courgettestukjes

Ingrediënten

  • 1 courgette
  • 1 rode ui
  • 2 teentjes knoflook
  • 1 gegrilde rode paprika
  • 1/2 theelepel oregano
  • 75 gr. feta
  • Handje geraspte kaas

Bereiding

Verwarm de over op 180 graden. Snijd de courgette in 6 gelijke stukken. Zet de stukken plat op een snijplank en hol met een lepeltje wat van het vruchtvlees eruit en doe in een kom.

Hak de knoflook en ui fijn en bak kort in een pannetje. Snijd de paprika en feta in stukjes en doe in de kom bij het vruchtvlees van de courgette. Voeg de gebakken ui en knoflook ook toe aan de kom.

Breng het mengsel op smaak met peper, zout en oregano. Vul de uitgeholde courgettes hiermee. Zet ze in een ovenschaal en bestrooi met geraspte kaas. Zet 15 tot 20 minuten in de oven