Tagliatelle met spinazie en zalm

Voor twee personen

Ingrediënten

  • 300 gram verse bladspinazie
  • 1 ui
  • 1 gele paprika
  • bakje verse Tagliatelle (ca 250 gram)
  • 2 eetlepels vloeibare margarine
  • 2 zalmfilets
  • 1 eetlepel ketjap
  • peper en zout naar smaak

Bereiding

Verhit de vloeibare margarine in de wok en bak de zalm aan twee kanten bruin.
Laat de filets niet door en door gaar worden, dan worden ze droog! Haal ze uit de wok.
Hou ze warm op de al gare tagliatelle.
In dezelfde margarine bak je de paprikastukjes en ui. Bak dit tot de ui glazig is. Voeg dan de spinazie toe en roer tot deze geslonken is. Roer een eetlepel ketjap door de spinazie.

Verdeel de tagliatelle over de borden, schep de spinazie er op en verdeel de zalmfilets er in stukjes over. Eet smakelijk.