Vegetarische salade met parelcouscous

Ingrediënten (2 personen)

  • 150 gr. parelcouscous
  • 1/2 liter groentebouillon
  • 40 gr. rucola
  • 200 gr. groenteballetjes
  • 125 gr. cherrytomaatjes
  • 1/2 courgette
  • 1/2 paprika
  • 65 gr. feta
  • olijfolie

Bereiding

Bereid de parelcouscous volgens de aanwijzingen op de verpakking en gebruik de bouillon om de parelcouscous in te koken. Snijd de courgette in plakjes en de paprika in reepjes. Bestrijk deze met een beetje olijfolie en grill in een grillpan totdat ze mooie grillstreepjes hebben.

Bak de groenteballetjes volgens de aanwijzingen op de verpakking rondom bruin. Snijd de cherrytomaatjes doormidden. Verdeel wat rucola over de borden, met daaroverheen de parelcouscous, cherrytomaatjes, gegrilde courgette, paprika en groenteballetjes. Verkruimel als laatste wat feta eroverheen

(van leukerecepten.nl)