Traybake met ovengroente, tomaat en geitenkaas

Voor twee personen

Ingrediënten

  • 5 teentjes knoflook
  • 300 g ovengroente courgette, rode paprika en peen
  • 250 g aardappeltjes
  • 250 g romaatjes
  • 125 g ricotta of geitenkaas
  • 1½ el milde olijfolie
  • ½ tl chilivlokken
  • ½ el gedroogde oregano
  • 1 mespunt zout

Bereiding

Verwarm de oven voor op 200 °C. Verdeel de ovengroente en krieltjes over een met bakpapier beklede bakplaat. Leg de teentjes knoflook en romaatjes in kleine trosjes tussen de andere ingrediënten. Maak wat ruimte voor de ricotta/geitenkaas en stort de kaas op de bakplaat. Besprenkel alles met de olie en bestrooi met de chilivlokken, oregano en zout.

Bak ca. 30 min. in het midden van de oven tot de ricotta, groente en aardappelen gaar, knapperig en goudbruin zijn. Knijp de gepofte tenen knoflook uit over de groente.