Ciabatta pizza met tonijn
Voor 2 personen
Ingrediënten
- 1 ciabatta afbakbrood
- Paar eetlepels tomatenfrito
- 100 g geraspte jong belegen kaas
- 1/2 rode ui, in ringen
- 1/3 groene paprika, in reepjes
- 1 blikje tonijn op olie, uitgelekt
- 40 g zwarte olijven, in plakjes
- 2 tl kappertjes, uitgelekt
- 2 tl gedroogde Italiaanse kruiden
Bereiding
Verwarm de oven voor op 200 graden. Bekleed een bakblik met bakpapier. Snijd het ciabattabrood overdwars doormidden zodat je twee platte broden krijgt. Leg ze met de snijkant naarboven op het bakblik.
Bestrijk de broden met de tomatenfrito en strooi de helft van de geraspte kaas erover. Beleg met de overige ingrediënten. Strooi als laatste de overige geraspte kaas erover.
Bak de ciabatta pizza met tonijn in het midden van de oven circa 20 minuten, of tot de randjes van het brood goudbruin zijn. Lekker om voor serveren te garneren met verse basilicumblaadjes.
Bron: www.keukenliefde.nl