Wraps met kip, paprika en ijsbergsla
Voor 2 personen
Ingrediënten
- 200 g kipfilet
- ½ middelgrote ui
- ½ rode paprika
- 150 g geschrapte worteltjes
- 1½ el wokolie
- 2 tortillawraps
- 3 el ketchup
- 1½ el crème fraîche
- 100 g fijngesneden ijsbergsla
Bereiding
- Snijd de kipfilet in reepjes, de ui in dunne partjes, de paprika in de lengte in repen en de wortels in de lengte in vieren. Verhit de olie in een wok en bak de kipfiletreepjes in 5 min. gaar. Voeg de laatste minuut de ui en paprika toe. Breng op smaak met peper en zout en kipkruiden.
- Verwarm ondertussen de tortilla’s volgens de aanwijzingen op de verpakking. Bestrijk elke tortilla met 1 el ketchup en ½ el crème fraîche. Verdeel het kipmengsel, de wortel en ijsbergsla erover. Vouw de tortilla’s op en snijd ze schuin door. Steek elke helft eventueel vast met een cocktailprikker. Serveer 2 halve wraps per persoon.
Bron: www.ah.nl/allerhande/recept