Spaghetti al pomodoro
Ingrediënten
- 200 gr. spaghetti
- Olijf olie extra vierge
- Twee knoflookteentjes (fijngesneden)
- 500 gr. pomodore tomaatjes (doormidden)
- 4 munt blaadjes
- Flink wat basilicum blaadjes
- Zout
- Peper (chilipepers oet un poje) (klein gesneden)
- Geraspte parmezaanse kaas.
Bereiding
Olie verwarmen. Knoflook snijden en erin pleuren. Tomaatjes toevoegen. Even sudderen. Kleine beetje vocht eruit duwen. Kruiden toevoegen, zout peper en pepertjes.
Ondertussen in andere pan spaghetti koken. Na 7 minuten koken toevoegen aan de pan met tomaten en goed blijven doorroeren (3 minuten).
Opscheppen en toppen met wat lekkere tomaten. Garneren met een blaadje basilicum en wat geraspte Parmezaanse kaas.
Spaghetti al pomodoro door chef Luca Corleone